Forretter
Carpaccio (tyndskåret oksefilet) | Pr. portion Kr. 45,00 |
Tunmousse m/ kaviar og dressing | Pr. 100 gr. Kr. 28,50 |
Krydderurte-, hvidløgspaté-, Løkkenpaté- eller Vildtpaté | Pr. stk. Kr. 44,50 |
Gravad laks m/ dressing | Pr. 100 gram Kr. 49,50 |
Orangemarineret laks m/ dressing | Pr. 100 gram Kr. 49,50 |
Saucer
Flæskestegssauce og andesauce | Pr. bakke Kr. 55,00 |
Bearnaisesauce | Pr. bakke Kr. 32,50 |
Pebersauce | Pr. bakke Kr. 35,00 |
Peberrodssauce | Pr. bakke Kr. 32,50 |
Bordellaisesauce | Pr. bakke Kr. 35,00 |
Svampesauce | Pr. bakke Kr. 32,50 |
Vildtsauce | Pr. bakke Kr. 32,50 |
Portvinssauce | Pr. bakke Kr. 32,50 |
Færdige retter (udvalget vil variere)
Boller i karry (4 stk. pr. bakke) | Pr. bakke Kr. 57,50 |
Biksemad | Pr. 1/2 kg. Kr. 42,50 |
Skibberlabskovs | Pr. bakke Kr. 65,00 |
Tarteletfyld af kylling | Pr. bakke Kr. 59,50 |
Forloren skildpadde | Pr. bakke Kr. 77,50 |
Beuf Stroganoff | Pr. bakke Kr. 77,50 |
Gule ærter (sæson) | Pr. bakke Kr. 39,50 |
Kalvesteg stegt som vildt | Pr. bakke Kr. 77,50 |
Indbagt svinemørbrad (3-4 pers) | Pr. stk. Kr. 159,50 |
Lasagne (2-3 pers.) | Pr. bakke Kr. 115,00 |
Stegte poussiner (2/2 pr. bakke) | Pr. bakke Kr. 99,50 |
Røget hanekylling (varmes 20 min.) | Pr. stk. Kr. 110,00 |
Barbeque-ribben (sommer) | Pr. 1/2 kg Kr. 77,50 |
1/2 stegt moseand i vildtsauce | Pr. bakke Kr. 155,00 |
Fiskesuppe m/fyld | Pr. bakke Kr. 67,50 |
Forloren hare (2-3 pers.) | Pr. bakke Kr. 59,50 |
Fyldte pandekager (4 stk. pr. bakke) 3 slags | Pr. bakke Kr. 62,50 |
Brasiret Svinekøber (til 2 personer) | Pr. bakke Kr. 149,50 |
Tilbehør (udvalget vil variere)
Flødekartofler | Pr. bakke Kr. 55,00 |
Gratinerede tomatkartofler | Pr. bakke Kr. 55,00 |
Verdens bedste feta (fra Nordex Food) | Pr. dåse Kr. 45,00 |
Svampeflan (timbaler) | 4 stk. Kr. 60,00 |
Spinattimbaler | 4 stk. Kr. 60,00 |
Kartoffelsalat | Pr. 100 g. Kr. 12,50 |
Cole slaw (sæson) | Pr. 100 g. Kr. 14,50 |
Vi har hver dag
Frikadeller Pr. stk. 16,- | Tilbud: 2 stk. Kr. 30,00 |
Fiskefrikadeller Pr. stk. 16,- | Tilbud: 2 stk. Kr. 30,00 |
Farseret porre | Ca. pr. stk. Kr. 22,50 |
Flæskesteg, 2 skiver | Tilbud Kr. 45,00 |
2 tykke skiver eller 4 tynde skiver Ribbenssteg | Tilbud Kr. 45,00 |
Supper
Klar suppe m/ boller | Pr. bakke Kr. 39,50 |
Karrysuppe m/ kylling og ærter | Pr. bakke Kr. 49,50 |
Gullaschcuppe (sæson) | Pr. bakke Kr. 47,50 |
Aspargessuppe | Pr. bakke Kr. 39,50 |
Fiskesuppe m/fyld | Pr. bakke Kr. 67,50 |
Forretter
Min. 6 personer | |
1. Tunmousse m/kaviar og dild-lemon dressing | Kr. 40,00 |
2. Spegeskinke m/melon og oliven | Kr. 50,00 |
3. Torskeanretning på grønt m/sprødstegt panchetta og sauce tatar | Kr. 70,00 |
4. Varmrøget peberlaks m/honning & nødder på sprød salat | Kr. 70,00 |
5. Dampet laks m/rejer, asparges og mayo | Kr. 75,00 |
6. Gravad laks eller orangemarineret laks m/dressing | Kr. 50,00 |
7. Røget lakserose m/akaciehonning og rosenpeber m/flødestuvet spinat (lakserose og spinat lunes) | Kr. 75,00 |
Alle priser er pr. kuvert og inkl. moms. Brød, smør og fedt er ikke inkl.
Hovedretter
Min. 6 personer | |
21. Glaseret skinke m/flødekartofler, spinattærte og årstidens grønt m/dressing | Kr. 120,00 |
22. Indbagt svinemørbrad m/små stegte kartofler, honningbagt tomat, bønner i baconsvøb og portvinssauce | Kr. 140,00 |
23. Stegt lammeculotte m/rustik kartoffelmos, gulerodstimbaler, tomatsalat, rødvinssauce | Kr. 170,00 |
24. Hasselnøddestegt kalkunbryst m/baconsvøbte minimajs, rødløgskompot, timianbagte bagekartofler og pebersauce | Kr. 130,00 |
25. Kalveculotte m/ovnstegte kartofler, persillebagte rødløg, gulerodstimbale og svampesauce | Kr. 150,00 |
26. Helstegt oksehøjreb m/gratinerede tomatkartofler, årstidens grønt m/dressing, svampeflan og sauce bordellaise | Kr. 195,00 |
27. Kalvefilét m/halve stegte kartofler, honningbagt tomat, spinattærte og svampesauce | Kr. 205,00 |
28. Helstegt oksemørbrad m/saltristede kartofler, franske ærter, bagt tomat og rødvinssauce | Kr. 225,00 |
Alle priser er pr. kuvert og inkl. moms. Brød, smør og fedt er ikke inkl.
Desserter
Min. 6 personer | |
42. Gammeldags æblekage m/flødeskum og ribsgele | Kr. 35,00 |
43. Hvid chokoladepanacotta m/råsyltede bær | Kr. 45,00 |
44. Chokoladebrownie m/vanilleis | Kr. 50,00 |
45. Frugttærte m/kransekage og vanillecreme | Kr. 65,00 |
Oste
Min. 6 personer Udvalgte oste fra ind- og udland anrettet med friskefrugt. |
|
3 slags oste | Kr. 50,00 |
5 slags oste | Kr. 75,00 |
Desserter – Alle priser er pr. kuvert og inkl. moms.
Buffet
(61+62 min. 10 pers.) (63 min. 20 pers.) | |
61. Gravad laks m/dressing Roastbeef m/glaserede løg Indbagt svinemørbrad Timianbagte halve bagekartofler Mixed grøn salat m/dressing Broccolisalat 3 slags ost m/tilbehør |
Kr. 205,00 |
62. Præmieret Løkken-spegeskinke m/melon & oliven Helstegt oksehøjreb m/glaserede løg Nøddestegt kalkunbryst m/rødløgskompot Tomatkartofler Græsk salat Gl.dags æblekage m/flødeskum og ribsgele |
Kr. 225,00 |
63. Tunmousse m/caviart og dressing Torskeanretning m/sprødstegt panchetta Stegt marineret kalveculotte Helstegt oksehøjreb m/glaserede løg Hel kold røget kalkun m/peberrodssvaner Små ovnbagte kartofler Spinattimbaler Mixed grøn salat m/dressing Frugttærte m/kransekage og vanillecreme |
Kr. 275,00 |
Alle priser er pr. kuvert og inkl moms.
Pølseborde og pålægskagemænd
Min. 6 personer | |
70. Slagter Dyrby's pølsebord: Forskellige slags hjemmelavede pølser og rullepølse, skåret og anrettet Hj.lavet leverpostej Paté m/cornichons og oliven Hj.lavet krydderfedt Er de 13 personer eller flere, følger osteanretning med i prisen. |
Kr. 120,00 |
71. Det store pølsebord: Min. 13 kuverter Gravad laks m/ sennepsdressing. Forskellige slags hjemmelavede pølser og rullepølse, skåret og anrettet Hjemmelavet leverpostej. Paté m/cornichons og oliven. Hjemmelavet krydderfedt. Små frikadeller m/ kartoffelsalat. Osteanretning m/ frisk frugt |
Kr. 175,00 |
Pålægsfad (min. 6 personer) Kuvertpris
72. Hamburgerryg, roastbeef, flæskesteg, rullepølse.
Incl. tilbehør (salater, pynt, sky) |
Kr. 110,00 |
Pålægskagemand
73. Lille pålægskagemand 6-8 personer | Kr. 425,00 |
74. Stor pålægskagemand 10-12 personer | Kr. 525,00 |
75. Fiskekagemand 10-12 personer | Kr. 750,00 |
Alle priser er pr. kuvert og inkl. moms. Brød, smør og fedt er ikke inkl.
Tapas/Frokoster
Tapas min. 2 personer Vi anvender forskellige hj.lavede specialiteter til vores tapas, bl.a: Spegeskinke, Bresaola, Røget dyrekølle, Chorizo, Peberkølle, Spicy salami, Æble/valnødde-spegepølse mm Tilbehør: Marinerede artiskokker, soltørrede tomater, chilipeppers, sorte og grønne oliven, marinerede hvidløg, pesto mm. |
|
5 slags pålæg + 5 slags tilbehør + ostebjælker m/frugt | Kr. 125,00 |
Picnic/Badehus menu min. 4 personer. Kuvertpris
79. Små frikadeller m/kartoffelsalat Røget mørbrad m/tilbehør Spegeskinke m/melon Paté m/saltagurker Pastasalat m/pesto og soltørrede tomater |
Kr. 130,00 |
80. Caesar salat m/røget kylling Breasola m/peberrod og sprød salat Tunmousse m/kaviar og dressing Stegt andebryst m/glaserede mandler på bund af appelsinsalat |
Kr. 160,00 |
Dame-Herre frokost min. 6 personer
60A. Damefrokost: Varmrøget peberlaks m/honning & nødder på sprød salat Kalveculotte m/hvidvinsdampet fennikel, små stegte kartofler, cherrytomatsalat & portvinssauce Hvid chokoladepannacotta m/råsyltede bær |
Kr. 195,00 |
60B. Herrefrokost: Tunmousse m/dressing Wienerschnitzel m/brasede kartofler, ærter og smørsauce Gl.dags æblekage m/flødeskum og ribsgele |
Kr. 225,00 |
Frokostanretninger min. 6 personer
80. Marineret sild m/karrysalat Lun fiskefilet m/remoulade og citron Lun ribbenssteg m/rødkål Lune frikadeller m/surt Lun leverpostej m/bacon og champignon Brieost m/tilbehør |
Kr. 150,00 |
81. Gravad laks m/sennepsdressing og dild Mixed salat m/kylling og bacon Roastbeef m/glaserede løg Kold kartoffelsalat 3 slags ost m/tilbehør |
Kr. 165,00 |
82. Marineret sild m/karrysalat og æg Kryddersild m/rå løg og kapers Lun fiskefilet m/remoulade og citron Gravad laks m/sennepsdressing og dild Lun ribbenssteg m/rødkål Roastbeef m/remoulade og ristede løg 3 slags ost m/tilbehør |
Kr. 190,00 |
Alle priser er pr. kuvert og inkl. moms. Brød, smør og fedt er ikke inkl.
Receptioner
Fritterede kæmperejer m/dip Cocktailpølser i svøb Små lune frikadeller Spegeskinke m/melon Ostebjælker m/melon |
Pr. kuvert Kr. 90,00 |
Italienske tomatbrød m/oregano Små lune frikadeller Krydrede kyllingelår Grøntsagsstave m/dip Cocktailpølser i svøb Filodejspakker m/fyld Ostebjælker m/frisk frugt |
Pr. kuvert Kr. 110,00 |
Fritterede kæmperejer m/dip Wraps m/laks, ruccola og smørreost Små lune frikadeller Indbagte pølser, anrettet på vikingeskib Vol au vents m/hønsekødsfyld Bressaola m/peberrodscreme Minibrød m/pølsespecialiteter Små chokoladeskåle m/fyld Ostebjælker m/frisk frugt |
Pr. kuvert Kr. 150,00 |
Min. 30 personer
Natmad
Min. 6 personer | |
1. Biksemad m/rødbeder | Kr. 55,00 |
2. Svensk pølseret | Kr. 55,00 |
3. Legeret aspargessuppe | Kr. 45,00 |
4. Karrysuppe m/kylling og ærter | Kr. 50,00 |
5. Gullaschsuppe | Kr. 50,00 |
6. Frikadeller m/kartoffelsalat | Kr. 55,00 |
7. Mini pølsebord | Kr. 60,00 |
8. Skipperlabskovs m/rødbeder, ketchup, sennep, purløg | Kr. 80,00 |
Alle priser er pr. kuvert og inkl. moms. Brød, smør og fedt er ikke inkl.
Smørrebrød
1. Smørrebrød/ Snitter | Pr. stk. Kr. 35,00 |
2. Trekantsandwich (toastbrød) | Pr. stk. Kr. 20,00 |
3. Sandwich (italienske stenovnsbagte landstykker) | Pr. stk. fra Kr. 50,00 |
4. Franskbrød m/ ost el. pålæg | Pr. stk. Kr. 35,00 |
5. Luksussmørrebrød | Pr. stk. Kr. 45,00 |
6. Røget ål m/ røræg | Pr. stk. Kr. 65,00 |
7. Mørbradbøf m/ bløde løg | Pr. stk. Kr. 59,50 |
8. Tatar m/ rå æggeblomme | Pr. stk. Kr. 59,50 |
9. Franskbrød m/ gravad laks | Pr. stk. Kr. 65,00 |
10. Stjerneskud | Pr. stk. Kr. 95,00 |
Alle priser er pr. stk. og inkl. moms.
2 personer
Hver fredag sælges en nem og lækker fyraftensmenu. Menuen varierer fra uge til uge og er pakket i emballage lige til ovnen. Der kræves kun 20-30 minutters stegetid og maden er klar.
Hver fredag (dog ikke i uge 27-32). Pr. bakke kr. 169/199,-
Uden tilbehør
(min. 30 pers.) | |
30-40 personer | Pr. pers. Kr. 80,00 |
40-80 personer | Pr. pers. Kr. 75,00 |
over 80 personer | Pr. pers. Kr. 70,00 |
Tilbehør ved køb af gris
Grøn salat m/dressing, anrettet på fade Kartoffelsalat |
Pr. pers. kr. 60,00 |
Grøn salat m/dressing, anrettet på fade Flødekartofler |
Pr. pers. kr. 65,00 |
Mixed grøn salat, anrettet på fade Cole slaw salat Tomatsalat m/feta Thatziki Halve stegt kartofler eller kartoffelsalat |
Pr. pers. kr. 78,00 |
Mixed grøn salat, anrettet på fade Cole slaw salat Tomatsalat m/feta Pastasalat Thatziki Møllehjul Flødekartofler |
Pr. pers. kr. 90,00 |
NB. Hjælp til udskæring/anretning tilbydes | Kr. 800,- |
Vores julefrokoster er til minimum 6 personer
Juleanretning 1:
Marineret sild m/karrysalat
Kryddersild m/rødløg, kapers
Grønlangkål m/brunede kartofler, kogt flæsk, medister, rødbeder
sennep, kanel/sukker
Pris pr. kuvert kr. 145,-
Juleanretning 2:
Marineret sild m/karrysalat
Fiskefilet m/remoulade, citron
Grønlangkål m/brunede kartofler, kogt flæsk, medister,
hamburgerryg, rødbeder, sennep, kanel/sukker
Ris a la mande m/kirsebærsauce
Pris pr. kuvert kr. 195,-
Juleanretning 3:
Marineret sild m/karrysalat
Tomatsild m/løg, æbler
Fiskefilet m/remoulade, citron
Sylte m/sennep, rødbeder
Leverpostej m/bacon, champignon
Lun ribbensteg m/rødkål
Mørbradbøf m/champignon
Ris a la mande m/kirsebærsauce
Pris pr. kuvert kr. 235,-
Alle vores varer er naturligvis hjemmelavede
Anretninger er excl. brød og smør (kan tilkøbes)
Alle priser er pr. kuvert og
Julefrokost
Sammensæt gerne din egen menu: Min. 6 kuverter af hver ret - min. 5 retter |
Pris pr. Kuvert |
Fisk: | |
Marineret sild m/karrysalat | 30 |
Kryddersild m/rødløg & kapers | 30 |
Ø-pigens sild m/rødløg | 35 |
Elmer sild (stegt sild med sennep & dild) | 35 |
Stegt sild m/rå løg | 35 |
Rejer m/mayonnaise & citron | 35 |
Røget laks m/asparges & røræg | 50 |
Gravad laks m/sennepsdressing | 40 |
Orangemarineret laks m/dild-dressing | 40 |
½ Æg m/rejer, mayonnaise & rød caviart | 25 |
Røget ål m/røræg & purløg | 60 |
Lunt: | |
Fiskefilet m/remoulade & citron | 35 |
2 Små frikadeller m/rødkål | 20 |
Leverpostej m/bacon & champignon | 20 |
Ribbenssteg m/rødkål | 25 |
Mørbradbøf m/champignon | 40 |
Andesteg m/rødkål | 90 |
Grønlangkål m/brunede kartofler | 50 |
Medister og kogt flæsk (til grønkål) | 35 |
Medister, kogt flæsk & hamburgerryg (til grønkål) |
50 |
Rødbeder, sennep og kanel/sukker | 10 |
Sylte m/rødbeder & sennep | 25 |
Røget mørbrad m/peberrodscreme | 30 |
Fransk brie m/dadler, figner & abrikos | 35 |
3 slags ost m/dadler, figner & abrikos | 50 |
Ris a la mande m/kirsebærsauce | 30 |
Brød, smør, kiks og krydderfedt | 25 |
4- retters nytårsmenu
STARTER:
Hj. lavede specialiteter:
Bresaola, Coppa, Spegeskinke
m/ristede nødder
FORRET:
Fiskesymfoni: Stegte kammuslinger, laksetatar,
dampet torsk, røget ørred m/peberrod
HOVEDRET:
Beuf Wellington (oksemørbrad i butterdej m/fyld)
m/parmesankartofler, portobellosvampe,
gulerodstimbale og sauce escalot
Stil ovnen på 200°
Beuf Wellington steges til en kernetemperatur på 45 C
eller ca. 35 min. Hvile 15 min.
Tilbehøret varmes 15 min. mens stegen hviler
Sauce escalot varmes i gryde.
OST:
Hvid dame, Vesterhavs, Gouda
m/tilbehør og hj. lavet knækbrød
Pris pr. kuvert kr. 450,- (4 retter)
Bestillinger modtages fra én kuvert og opefter.
Nytårsmenuen kan afhentes tirsdag den 31-12-2024 kl 10-12
Bestillinger/ændringer modtages senest 28-12-2024
Anretningsvejledning følger med.
Alternativt tilbydes en luksustapas:
Laksetatar
Dampet torsk m/rejer & panchetta
Confiteret svinekæbe m/granulat
Coppa m/pesto & marineret hvidløg
Spegeskinke m/soltørrede tomater
Peberkølle m/marinerede artiskokker
2 slags ost m/tilbehør
Pris pr. kuvert kr. 295,- (excl. brød og smør)
Bestillinger modtages fra to kuverter og opefter.
Nytårsmenuen kan afhentes tirsdag den 31-12-2024 kl 10-12
Bestillinger/ændringer modtages senest 28-12-2024
Anretningsvejledning følger med.