Nytårsmenu

Nytår i Løkken 

Bestillinger modtages fra to kuverter og opefter.

Nytårsmenuen kan afhentes onsdag den 31-12-2025

mellem klokken 10.00 og 12.00.

Bestillinger/ændringer modtages senest 27-12-2025

Anretningsvejledning følger med.

Med venlig hilsen

Slagter Dyrby

Starter:              

Hj. lavede specialiteter:

Bresaola, Lomo, Spegeskinke m/ristede nødder

FORRET:

3 små glas.

Gazpacho (kold tomatsuppe),

Tomatsalat m/mozzarellakugler og basilikum.

Laksetatar m/brydebrød

HOVEDRET:

Kalvekotelet

m/kartoffelrösti, ratatouille,græskarpuré og svampesauce

Stil ovnen på 200° og sæt en gryde over med vand. Sæt rösti og ratatouille i ovnen i 8 min. (16 min i alt) Derefter kalvekoteletten i ekstra 8 min. Kom græskarpuré i det kogende vand og svampesauce varmes i gryde for sig.

OST:

Gammel knas, Comté, Gouda m/tilbehør og hj.lavet knækbrød

 

Pris pr. kuvert kr. 425,- (4 retter)

Alternativt tilbydes en luksustapas:

Laksetatar

Dampet torsk m/rejer & panchetta

Pulled pork m/granulat

Bresaola m/peberrodscreme

Spegeskinke m/soltørrede tomater

Peberkølle m/marinerede artiskokker

2 slags ost m/tilbehør

 

Pris pr. kuvert kr. 325,- (excl. brød og smør)