Nytår i Løkken
Bestillinger modtages fra to kuverter og opefter.
Nytårsmenuen kan afhentes onsdag den 31-12-2025
mellem klokken 10.00 og 12.00.
Bestillinger/ændringer modtages senest 27-12-2025
Anretningsvejledning følger med.
Med venlig hilsen
Slagter Dyrby
Starter:
Hj. lavede specialiteter:
Bresaola, Lomo, Spegeskinke m/ristede nødder
FORRET:
3 små glas.
Gazpacho (kold tomatsuppe),
Tomatsalat m/mozzarellakugler og basilikum.
Laksetatar m/brydebrød
HOVEDRET:
Kalvekotelet
m/kartoffelrösti, ratatouille,græskarpuré og svampesauce
Stil ovnen på 200° og sæt en gryde over med vand. Sæt rösti og ratatouille i ovnen i 8 min. (16 min i alt) Derefter kalvekoteletten i ekstra 8 min. Kom græskarpuré i det kogende vand og svampesauce varmes i gryde for sig.
OST:
Gammel knas, Comté, Gouda m/tilbehør og hj.lavet knækbrød
Pris pr. kuvert kr. 425,- (4 retter)
Alternativt tilbydes en luksustapas:
Laksetatar
Dampet torsk m/rejer & panchetta
Pulled pork m/granulat
Bresaola m/peberrodscreme
Spegeskinke m/soltørrede tomater
Peberkølle m/marinerede artiskokker
2 slags ost m/tilbehør
Pris pr. kuvert kr. 325,- (excl. brød og smør)