Forretter
| Carpaccio (tyndskåret oksefilet) | Pr. portion Kr. 49,50 |
| Tunmousse m/ kaviar og dressing | Pr. 100 gr. Kr. 29,50 |
| Krydderurte-, hvidløgspaté-, Løkkenpaté- eller Vildtpaté | Pr. stk. Kr. 46,50 |
| Gravad laks m/ dressing | Pr. 100 gram Kr. 49,50 |
| Orangemarineret laks m/ dressing | Pr. 100 gram Kr. 49,50 |
Saucer
| Flæskestegssauce og andesauce | Pr. bakke Kr. 60,00 |
| Bearnaisesauce | Pr. bakke Kr. 35,00 |
| Pebersauce | Pr. bakke Kr. 37,50 |
| Peberrodssauce | Pr. bakke Kr. 35,00 |
| Bordellaisesauce | Pr. bakke Kr. 37,50 |
| Svampesauce | Pr. bakke Kr. 35,00 |
| Vildtsauce | Pr. bakke Kr. 35,00 |
| Portvinssauce | Pr. bakke Kr. 37,50 |
Færdige retter (udvalget vil variere)
| Boller i karry (4 stk. pr. bakke) | Pr. bakke Kr. 59,50 |
| Biksemad | Pr. 1/2 kg. Kr. 45,00 |
| Skibberlabskovs | Pr. bakke Kr. 72,50 |
| Tarteletfyld af kylling | Pr. bakke Kr. 62,50 |
| Forloren skildpadde | Pr. bakke Kr. 79,50 |
| Beuf Stroganoff | Pr. bakke Kr. 79,50 |
| Gule ærter (sæson) | Pr. bakke Kr. 39,50 |
| Kalvesteg stegt som vildt | Pr. bakke Kr. 79,50 |
| Indbagt svinemørbrad (3-4 pers) | Pr. stk. Kr. 165,00 |
| Lasagne (2-3 pers.) | Pr. bakke Kr. 120,00 |
| Røget hanekylling (varmes 20 min.) | Pr. stk. Kr. 115,00 |
| Barbeque-ribben (sommer) | Pr. 1/2 kg Kr. 77,50 |
| 1/2 stegt moseand i vildtsauce | Pr. bakke Kr. 155,00 |
| Fiskesuppe m/fyld | Pr. bakke Kr. 69,50 |
| Forloren hare (2-3 pers.) | Pr. bakke Kr. 65,00 |
| Fyldte pandekager (4 stk. pr. bakke) 3 slags | Pr. bakke Kr. 62,50 |
| Braisrede Svinekæber (til 2 personer) | Pr. bakke Kr. 155,00 |
Tilbehør (udvalget vil variere)
| Flødekartofler | Pr. bakke Kr. 57,50 |
| Gratinerede tomatkartofler | Pr. bakke Kr. 57,50 |
| Verdens bedste feta (fra Nordex Food) | Pr. dåse Kr. 45,00 |
| Svampeflan (timbaler) | 4 stk. Kr. 60,00 |
| Spinattimbaler | 4 stk. Kr. 60,00 |
| Kartoffelsalat | Pr. 100 g. Kr. 12,50 |
| Cole slaw (sæson) | Pr. 100 g. Kr. 16,00 |
Vi har hver dag
| Frikadeller Pr. stk. 17,5,- | Tilbud: 2 stk. Kr. 33,00 |
| Fiskefrikadeller Pr. stk. 17,5,- | Tilbud: 2 stk. Kr. 33,00 |
| Farseret porre | Ca. pr. stk. Kr. 25,00 |
| Flæskesteg, 2 skiver | Tilbud Kr. 50,00 |
| 2 tykke skiver eller 4 tynde skiver Ribbenssteg | Tilbud Kr. 50,00 |
Supper
| Klar suppe m/ boller | Pr. bakke Kr. 42,50 |
| Karrysuppe m/ kylling og ærter | Pr. bakke Kr. 49,50 |
| Gullaschcuppe (sæson) | Pr. bakke Kr. 49,50 |
| Aspargessuppe | Pr. bakke Kr. 42,50 |
| Fiskesuppe m/fyld | Pr. bakke Kr. 69,50 |
Forretter
| Min. 6 personer | |
| 1. Tunmousse m/kaviart og dild-lemon dressing | Kr. 40,00 |
| 2. Gravad laks eller orangemarineret laks m/dressing | Kr. 50,00 |
| 3. Spegeskinke m/melon og oliven | Kr. 50,00 |
| 4. Carpaccio af oksefilet m/salat og parmesan | Kr. 60,00 |
| 5. Torskeanretning på grønt m/sprødstegt panchetta og sauce tatar | Kr. 70,00 |
| 6. Varmrøget peberlaks m/honning & nødder på sprød salat | Kr. 70,00 |
| 7. Røget lakserose m/akaciehonning og rosenpeber m/flødestuvet spinat (lakserose og spinat lunes) | Kr. 75,00 |
| 8. Fiskesortiment (tunmousse, peberlaks, gravad laks) | Kr. 95,00 |
Alle priser er pr. kuvert og inkl. moms. Brød, smør og fedt er ikke inkl.
Hovedretter
| Min. 6 personer | |
| 21. Helstegt svinekam m/hvide og brune kartofler, rødkål, asier og flæskestegssauce | Kr. 125,00 |
| 22. Glaseret skinke m/flødekartofler, spinattærte og årstidens grønt m/dressing | Kr. 135,00 |
| 23. Indbagt svinemørbrad m/små stegte kartofler, honningbagt tomat, bønner i baconsvøb og portvinssauce | Kr. 155,00 |
| 24. Kalvesteg stegt som vildt m/kartofler, waldorfsalat, tyttebær og vildtsauce | Kr. 145 |
| 25. Kalveculotte m/ovnstegte kartofler, persillebagte rødløg, cole slaw og svampesauce | Kr. 170,00 |
| 26. Helstegt oksehøjreb m/gratinerede tomatkartofler, mixed grønt m/dressing, svampeflan og sauce bordellaise | Kr. 240,00 |
| 27. Kalvefilét m/halve stegte kartofler, honningbagt tomat, spinattærte og svampesauce | Kr. 240,00 |
| 28. Helstegt oksemørbrad m/saltristede kartofler, franske ærter, bagt tomat og rødvinssauce | Kr. 275,00 |
Alle priser er pr. kuvert og inkl. moms. Brød, smør og fedt er ikke inkl.
Desserter
| Min. 6 personer | |
| 42. Gammeldags æblekage m/flødeskum og ribsgele | Kr. 35,00 |
| 43. Hvid chokoladepanacotta m/råsyltede bær | Kr. 45,00 |
| 44. Chokolade-,jordbær-eller hindbærmousse | Kr. 45,00 |
| 45. Chokoladebrownie m/vanilleis | Kr. 50,00 |
| 46. Frugttærte m/kransekage og vanillecreme | Kr. 65,00 |
Oste
| Min. 6 personer Udvalgte oste fra ind- og udland anrettet med diverse tilbehør |
|
| 3 slags oste | Kr. 50,00 |
| 5 slags oste | Kr. 75,00 |
Desserter – Alle priser er pr. kuvert og inkl. moms.
Buffet
| (61+62 min. 10 pers.) (63 min. 20 pers.) | |
| 61. Gravad laks m/dressing Roastbeef m/glaserede løg Indbagt svinemørbrad Timianbagte halve bagekartofler Mixed grøn salat m/dressing Broccolisalat 3 slags ost m/tilbehør | Kr. 225,00 |
| 62. Præmieret Løkken-spegeskinke m/melon & oliven Helstegt oksehøjreb m/glaserede løg Nøddestegt kalkunbryst m/rødløgskompot Tomatkartofler Græsk salat Gl.dags æblekage m/flødeskum og ribsgele | Kr. 260,00 |
| 63. Tunmousse m/caviart og dressing Torskeanretning m/sprødstegt panchetta Stegt marineret kalveculotte Helstegt oksehøjreb m/glaserede løg Hel kold røget kalkun m/peberrodssvaner Små ovnbagte kartofler Spinattimbaler Mixed grøn salat m/dressing Frugttærte m/kransekage og vanillecreme | Kr. 295,00 |
Alle priser er pr. kuvert og inkl moms.
Pølseborde og pålægskagemænd
| Min. 6 personer | |
| 70. Slagter Dyrby's pølsebord: Forskellige slags hjemmelavede pølser og rullepølse, skåret og anrettet Hj.lavet leverpostej Paté m/cornichons og oliven Hj.lavet krydderfedt Er de 13 personer eller flere, følger osteanretning med i prisen. | Kr. 125,00 |
| 71. Det store pølsebord: Min. 13 kuverter Gravad laks m/sennepsdressing Forskellige slags hj.lavede pølser og rullepølse, skåret og anrettet Hj.lavet leverpostej Paté m/cornichons og oliven Hj.lavet krydderfedt Små frikadeller m/kartoffelsalat Osteanretning m/frisk frugt | Kr. 175,00 |
Pålægsfad
| Min. 6 personer | |
| 72. Hamburgerryg, roastbeef, flæskesteg, rullepølse. Incl. tilbehør (salater, pynt, sky) | Kr. 110,00 |
Kagemænd m/pålæg
| 73. Lille pålægskagemand (6-8 pers) | Kr. 450,00 |
| 74. Stor pålægskagemand (10-12 pers) | Kr. 575,00 |
| 75. Fiskekagemand (10-12 pers) | Kr. 795,00 |
Alle priser er pr. kuvert og inkl. moms. Brød, smør og fedt er ikke inkl.
Tapas/Frokoster
| Tapas min. 2 personer Vi anvender forskellige hj.lavede specialiteter til vores tapas, bl.a: Spegeskinke, Bresaola, Lomo, Coppa, Chorizo, Peberkølle, Spicy salami, Æble/valnødde-spegepølse mm Tilbehør: Marinerede artiskokker, soltørrede tomater, chilipeppers, sorte og grønne oliven, marinerede hvidløg, pesto mm |
|
| 5 slags pålæg + 5 slags tilbehør + ostebjælker m/frugt | Kr. 125,00 |
Picnic/Badehus menu min. 4 personer. Kuvertpris
| 79. Små frikadeller m/kartoffelsalat Røget mørbrad m/tilbehør Spegeskinke m/melon Paté m/saltagurker Pastasalat m/pesto og soltørrede tomater | Kr. 140,00 |
| 80. Caesar salat m/røget kylling Breasola m/peberrod og sprød salat Tunmousse m/kaviart og dressing Stegt andebryst m/glaserede mandler på bund af appelsinsalat | Kr. 170,00 |
Dame-Herre frokost min. 6 personer
| 60A. Damefrokost: Varmrøget peberlaks m/honning & nødder på sprød salat Kalveculotte m/hvidvinsdampet fennikel, små stegte kartofler, cherrytomatsalat & portvinssauce Hvid chokoladepannacotta m/råsyltede bær | Kr. 225,00 |
| 60B. Herrefrokost: Tunmousse m/dressing Wienerschnitzel m/brasede kartofler, ærter og smørsauce Gl.dags æblekage m/flødeskum og ribsgele | Kr. 250,00 |
Frokostanretninger min. 6 personer
| 80. Marineret sild m/karrysalat Lun fiskefilet m/remoulade og citron Lun ribbenssteg m/rødkål Lune frikadeller m/surt Lun leverpostej m/bacon og champignon Brieost m/tilbehør | Kr. 150,00 |
| 81. Gravad laks m/sennepsdressing og dild Mixed salat m/kylling og bacon Roastbeef m/glaserede løg Kold kartoffelsalat 3 slags ost m/tilbehør | Kr. 165,00 |
| 82. Marineret sild m/karrysalat og æg Kryddersild m/rå løg og kapers Lun fiskefilet m/remoulade og citron Gravad laks m/sennepsdressing og dild Lun ribbenssteg m/rødkål Roastbeef m/remoulade og ristede løg 3 slags ost m/tilbehør | Kr. 190,00 |
Alle priser er pr. kuvert og inkl. moms. Brød, smør og fedt er ikke inkl.
Receptioner
| Fritterede kæmperejer m/dip Cocktailpølser i svøb Små lune frikadeller Spegeskinke m/melon Ostebjælker m/melon | Pr. kuvert Kr. 90,00 |
| Italienske tomatbrød m/oregano Små lune frikadeller Krydrede kyllingelår Grøntsagsstave m/dip Cocktailpølser i svøb Filodejspakker m/fyld Ostebjælker m/frisk frugt | Pr. kuvert Kr. 110,00 |
| Fritterede kæmperejer m/dip Wraps m/laks, ruccola og smørreost Små lune frikadeller Indbagte pølser, anrettet på vikingeskib Vol au vents m/hønsekødsfyld Bressaola m/peberrodscreme Minibrød m/pølsespecialiteter Små chokoladeskåle m/fyld Ostebjælker m/frisk frugt | Pr. kuvert Kr. 150,00 |
Min. 30 personer
Natmad
| Min. 6 personer | |
| 1. Biksemad m/rødbeder | Kr. 55,00 |
| 2. Svensk pølseret | Kr. 55,00 |
| 3. Legeret aspargessuppe | Kr. 45,00 |
| 4. Karrysuppe m/kylling og ærter | Kr. 50,00 |
| 5. Gullaschsuppe | Kr. 50,00 |
| 6. Frikadeller m/kartoffelsalat | Kr. 55,00 |
| 7. Mini pølsebord | Kr. 60,00 |
| 8. Skipperlabskovs m/rødbeder, ketchup, sennep, purløg | Kr. 80,00 |
Alle priser er pr. kuvert og inkl. moms. Brød, smør og fedt er ikke inkl.
Smørrebrød
| 1. Smørrebrød/ Snitter | Pr. stk. Kr. 40,00 |
| 2. Trekantsandwich (toastbrød) | Pr. stk. Kr. 20,00 |
| 3. Sandwich (italienske stenovnsbagte landstykker) | Pr. stk. fra Kr. 60,00 |
| 4. Franskbrød m/ ost el. pålæg | Pr. stk. Kr. 40,00 |
| 5. Luksussmørrebrød | Pr. stk. Kr. 50,00 |
| 6. Røget ål m/ røræg | Pr. stk. Kr. 75,00 |
| 7. Mørbradbøf m/ bløde løg | Pr. stk. Kr. 65,00 |
| 8. Tatar m/ rå æggeblomme | Pr. stk. Kr. 65,00 |
| 9. Franskbrød m/ gravad laks | Pr. stk. Kr. 75,00 |
| 10. Stjerneskud | Pr. stk. Kr. 105,00 |
Alle priser er pr. stk. og inkl. moms.
2 personer
Hver fredag sælges en nem og lækker fyraftensmenu. Menuen varierer fra uge til uge og er pakket i emballage lige til ovnen. Der kræves kun 20-30 minutters stegetid og maden er klar.
Hver fredag (dog ikke i uge 27-32). Pr. bakke kr. 179/210,-
Uden tilbehør
| (min. 30 pers.) | |
| 30-40 personer | Pr. pers. Kr. 80,00 |
| 40-80 personer | Pr. pers. Kr. 75,00 |
| over 80 personer | Pr. pers. Kr. 70,00 |
Tilbehør ved køb af gris
| Grøn salat m/dressing, anrettet på fade Kartoffelsalat | Pr. pers. kr. 60,00 |
| Grøn salat m/dressing, anrettet på fade Flødekartofler | Pr. pers. kr. 65,00 |
| Mixed grøn salat, anrettet på fade Cole slaw salat Tomatsalat m/feta Thatziki Halve stegt kartofler eller kartoffelsalat | Pr. pers. kr. 78,00 |
| Mixed grøn salat, anrettet på fade Cole slaw salat Tomatsalat m/feta Pastasalat Thatziki brydebrød Flødekartofler | Pr. pers. kr. 90,00 |
| NB. Hjælp til udskæring/anretning tilbydes | Kr. 800,- |