Vores historie

Butikken blev bygget i 1919 som slagterforretning

Vi fejrede derfor 100-års forretningsjubilæum i 2019

Hanne og Ole Christiansen drev forretningen i 40 år – fra 1964 – 2004, hvor Lone & Carsten Dyrby overtog den. Carsten var ansat hos Hanne og Ole i perioden 1972-1983, hvor svendeprøven blev aflagt.

Forretningen drives ud fra ønsket om at give kunden en særlig god oplevelse hos Slagter Dyrby.

Vi er en gammeldags slagterforretning, hvor alle produkter bliver lavet fra bunden efter gamle håndværksmæssige traditioner, hvor kærligheden til produkterne er i højsædet – dog er vi innovative og rimelig moderne med mange nye convience-produkter, som kan gøre din hverdag lidt nemmere.

Vi sparer – din tid

Vi vælger vore varer med omhu og indkøber hele kødkroppe af udvalgt kødkvæg, som modnes i moderne modningsskab.

Vores frugt og grønt samt fisk til forarbejdning bliver ligeledes leveret frisk dagligt.